Hollandaisesås

Hollandaisesåsen är väldigt lik bearnaisesåsen. Skillnaden är att bearnaisesås innehåller röd istället för vit vinäger plus lök, peppar och en rad örtkryddor.

Wallenbergare på hjort

Viltkött är magert och som gjort för gräddiga, härliga såser och rustika grytor med tillbehör som rotsaker, potatis och inlagda grönsaker.

Beadipp

bearnaisedippen blir en fullträff där den pikanta dragonen och runda smörigheten. En given succé till rotfruktschipsen.

Peppardipp

Prova Blå Band torra Fempepparsås och blanda ut med lite crème fraiche – vips har du en riktigt smaskig dippsås!

Friterade rotfrukter

Att fritera är enkelt, du behöver ingen fritös eller något annat specialredskap.

Snabba köttbullar

Lite oväntat är det att fransk löksoppa i köttbullar är en succé i Finland.

Kripsiga krutonger

En riktig klassiker som sätter guldkant på det mesta. Servera tillsammans med en klick créme fraîche och några varv med pepparkvarnen.