Kontakt

Kontakta oss

Har du frågor om våra produkter? Söker annan information? Har förslag på förbättringar? Du kan komma i kontakt med oss genom att använda formuläret på länken nedan. Du kan också ringa vår konsumentkontakt 
+46 20 94 00 94. Vi har öppet vardagar mellan 09.00-11.00.

Klicka här för att kontakta oss!

FAQ – Vanliga frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi får från våra konsumenter. Leta gärna här först och om du inte hittar svaret på din fråga, vänligen kontakta oss. Se vanliga frågor och svar. 

Vid reklamation

För att kunna ge dig så bra svar som möjligt behöver vi alla uppgifter som finns på förpackningen, bl.a produktens namn och antal påsar i köpt förpackning, bäst före datum, klockslag samt ev. kodmärkning.

Konsumentkontakt

+46 20 940 094
Öppettider: 9-11

Postadress
Europe Foods Sverige AB
Scheelevägen 30
223 63 Lund

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band