Blå Band + Bower

panta alla förpackningar, gör skillnad för miljön och samla poäng

En stor del av alla förpackningar hamnar idag i de blandade hushållssoporna och blir därmed inte sorterade. Tänk om detta beteendet hade kunnat förändras?! Nu kan det förändras och Du är en viktig del på resan mot ett miljövänligare samhälle.

Den svenskutvecklade pantappen Bower gör det möjligt att panta alla typer av förpackningar med en streckkod. Idén med appen är att öka antalet sorterade förpackningar på ett enkelt och digitalt sätt som dessutom belönar personen som pantar. Alla pantpoäng i appen omvandlas till kontanter eller kuponger som kan användas i butik eller doneras till välgörenhet.  

I Bower-appen kan du lätt hitta din närmsta återvinningsstation. Bor du i lägenhet eller villa kan du också registrera din egen återvinningsstation, tex kvarterets miljörum eller villans flerfackskärl.

Ladda ner Bower appen här!

panta alla förpackningar

Följ bara 4 enkla steg:

1. Skanna EAN koden på den tomma förpackningen hemma i lugn och ro med Bower-appen.

2. Hitta din närmaste återvinningsstation i appen. Du kan också sortera och få poäng hemma genom att exempelvis registrera dina egna flerfackskärl eller miljöhus i appen.

3. Källsortera den tomma förpackningen i en Bower-registrerad återvinningsstation.

4. Samla poäng som kan konverteras till pengar, rabattkuponger eller doneras till välgörenhet.

om bower

Bower är en digital pant-app som idag har över 550 000 användare och det har pantats mer än 66 miljoner förpackningar. Tillsammans gör vi skillnad för en mer hållbar värld. 

Läs mer om Bower!

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band