6 personer
5 minuter

Beadipp

bearnaisedippen blir en fullträff där den pikanta dragonen och runda smörigheten. En given succé till rotfruktschipsen.

Ingredienser

1 påse Blå Band Bearnaisesås
1 dl kallt vatten
25g smör
1 dl crème fraiche
2 msk torkad dragon

Så här gör du

Vispa ner såspulvret i vattnet och låt det koka upp under omrörning. Drag kastrullen åt sidan och vispa i smöret. Låt såsen kallna. Vispa i crème fraiche och tillsätt dragon.

Liknande recept

Sedan 1952

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band

Prenumerera på vår blogg

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.