Hollandaisesås

En god Hollandaise med smak av smör och citron. Populär sås från det franska köket som passar till fisk, skaldjursrätter och grönsaker eller varför inte som sås i en fiskgratäng. Tips! Smaksätt med rivet apelsinskal för en fräsch touch.
Grönpepparsås

Vår goda Grönpepparsås är en fyllig sås med en mycket god och karakteristisk pepparsmak som passar allt från oxfilé till kyckling. Passar till kyckling med blomkålsris eller fläskfilé med ris och svamprostade rotfrukter. Tips! Boosta smaken med 1 tsk dijon senap.
Gräddsås

En krämig gräddsås är en sås med en mild och balanserad smak. en klassiker i den svenska husmanskosten och favorit hos många. Passar till köttbullar och färsbiffar eller kyckling med pressad, kokt eller rostad potatis med gelé och rosmarin. Håll det klassiskt med pressgurka och rårörda lingon.
Currysås

Passar till fisk, kyckling eller kycklingbiffar med äpple alternativt med quinoa och kikärtsbullar och persilja. Tips! Krydda med chiliflakes för lite extra hetta.
Citron & dillsås

Vår goda Citron och Dillsås är en perfekt sås för de flesta av vardagens fiskrätter. Passar till bakad potatis med skagenröra eller panerad, stekt eller grillad fisk med pasta och primörer. Tips! Använd som sås i fiskgratäng.
Champinjonsås

En krämig Champinjonsås är en klassisk sås med en välbalanserad champinjonsmak som förhöjer din måltid. Passar till allt från kött till kyckling, pasta, potatis och ris. Tillexempel kikärtsbiffar med hasselbackspotatis eller rostbiff med haricot verts och gelé. Tips! Malen svartpeppar och timjan lyfter smaken.
Café de paris

Vår goda Café de Paris är en smakrik sås med inslag av örter som passar både till vardag och fest. Passar till fågel och fisk med grillad ratatouille, pommes frites och ugnspotatis. Tips! För att skapa ett kryddsmör, blanda 200g smör med påsens innehåll.
Brunsås

En god brunsås är en favorit för många och den välbalanserade smaken gör att den passar utmärkt till många olika typer av maträtter. Passar till kött, fågel eller grönsakspasta gjord på tex zucchini. För smakvariation tillsätt steksky och en klick vinbärs gelé.
Bearnaisesås

Klassisk Béarnaise med en krämig, balanserad smak av dragon. Passar till grillade grönsaker, chorizo och lammkorv med färsk, ugnrostad eller stekt potatis. Tips! Använd lite tryffelolja för en extra lyxig sås.
Sparrissoppa

Toppa med olivolja, groddar & nymalen peppar. Servera sedan till rökt lax på rågbröd!
Redd grönsakssoppa

Toppa med färsk oregano och en god olivolja. Servera sedan till en krispig knäckemacka.
Potatis & purjolökssoppa

Toppa med hackad gräslök och svartpeppar. Servera till filodegspiroger!