Smarta hacks

Hollandaisesås på två sätt!

Bra tips till sommaren kan man inte få för många av. Här är två riktigt härliga förslag på hur man kan variera vår klassiska hollandaisesås! En variant fräsch variant serverad till en härlig förrätt med vit sparris samt en med smak av våren till lax och grönsaker.

Hollandaisesås med citron och västerbottenost
Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen. Smaksätt såsen med saft från pressad citron och en rejäl näve riven västerbottenost. Perfekt till vit sparris och garnera med gräslök.

Hollandaisesås med salladslök och citronzest
Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen och tillsätt sedan citronzest och finhackad salladslök. Underbart fräsch att servera till lax och grönsaker.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band