Smarta hacks

Gör ditt eget kryddsmör med smak av bearnaise!

Kryddsmör är ett smidigt och gott alternativ till sås som adderar en liten extra känsla av lyx i all sin enkelhet. Använd Blå Bands Bearneaisesås för att smidigt göra eget kryddsmör!

Så här gör du:

Vispa ner 1 påse Blå Band Bearnaisesås i 1 dl vatten och låt det koka upp under omrörning.
Drag kastrullen åt sidan och vispa i 25 g smör.
Låt såsen kallna. Vispa i 1 dl färskost och smaka av med dragon, salt, peppar och eventuellt lite hot sauce. Kyl blandningen innan servering.

Laga kryddsmöret enkelt i förväg och förvara i kyl eller frys så sparar du tid när det väl är dags att förbereda middagen. Perfekt till grillat!

Det här behöver du:

1 påse Blå Band Bearnaisesås
1 dl vatten
25 g smör
1 dl färskost
Dragon
Salt och peppa
Hot sauce

Relaterad produkt

Relaterade produkter

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band