Smarta hacks

Ge snabblagade grytan en extra touch av hemlagat!

Blå Bands torra grytmixer är det perfekta middagsvalet när du har ont om tid eller inspirationen tryter. De innehåller nämligen allt utom valfri färs, så det enda du behöver göra är att köpa hem/ta fram nöt-, bland-, lamm- kyckling- eller vegofärs att röra ner grytmixen i! En snabblagad gryta som går att variera helt enkelt.

Att toppa grytan med krispiga grönsaker är ett superenkelt trick för att få grytan att lyfta och få en touch av hemlagat. Hyvla valfria grönsaker med fast konsistens, till exempel palsternacka, morot och fänkål. Häll på en matsked god olivolja och en tesked vitvinsvinäger. Toppa med en nypa flingsalt!

 

Några av våra goda grytmixer

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band