Smarta hacks

Fem tips för en matigare soppa

Med Blå Bands soppor hemma i skafferiet är en god, näringsrik middag aldrig långt bort. Soppan är en bra bas, men ibland kanske man vill smaksätta och lägga till det där lilla extra så soppan blir matigare.

Här har vi matchat några av våra soppor med smakkompisar för en ännu godare och matigare soppmiddag:

Fransk Löksoppa
Toppa med färsk persilja och smörstekta krutonger.
Servera med en matig grillad baguette.

Kantarellsoppa
Toppa med timjan, peppar och gräddfil.
Servera med en varm grillad parmesanosttoast.

Sparrissoppa
Toppa med olivolja, groddar och nymalen peppar.
Servera rågbröd med lax till.

Minestronesoppa
Toppa med riven parmesan och persilja.
Servera med surdegsbaguette.

Redd grönsakssoppa
Toppa med färsk oregano och en god olivolja.
Servera en krispig knäckemacka till med något gott pålägg.

Några av våra goda soppor att ha som bas

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band