Smarta hacks

5 tips på hur du varierar din bea!

Vem älskar inte en klassisk bearnaisesås?! Men är du sugen ta ut svängarna lite så varför inte testa de här härliga tipsen! Alla med vår klassiska bearnaisesås som grund.

Jalapeñobearnaise
Koka upp såsen enligt instruktionerna tillsammans med 1 matsked spad från inlagda jalapeños (går utmärkt med köpta). Blanda i en generös "skvätt" grovhackade jalapeños och låt såsen stå och dra. Smaken växer verkligen fram och ger en skön värme. Servera till en rostbiffsbaguette med ost, kött och karamelliserad lök.

Kräftbearnaise
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna och blanda sedan i kräftstjärtar. Underbar att servera tillsammans med nykokt grön sparris toppad med rostade pinjenötter.

Bearnaise med brynt smör
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna men tillsätt brynt smör istället för vanligt. Underbar att toppa på nykokt vit sparris tillsammans med tunt skurna rädisor, fänkålskrutonger och klippt krasse.

Bearnaisesås med vitlök och persilja
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna. Tillsätt en riven vitlöksklyfta och några nypor persilja. Kan serveras både varm eller kall.

Syrlig bearnaise med yoghurt och citron
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna men byt ut smöret mot turkisk yoghurt och färskpressad citron när såsen svalnat. Perfekt i en wrap i sommarvärmen!

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band