4 personer
20 minuter

Laxbiffar

Ingredienser

500g skinn och benfri lax
1 ägg
0,5 dl skorpmjöl
1 påse Blå Band Citron och Dillsås
Salt och peppar

Så här gör du

Lägg 500g skinn och benfri lax i en mixer. Mixa till en grov massa. Tillsätt 1 ägg, 0,5 dl skorpmjöl och 1 påse Blå Band Citron och Dillsås. Mixa några sekunder till, tills allt är blandat. Smaksätt med salt och peppar. Forma 8 fina laxbiffar och stek dem i smör och olja. Servera tillsammans med Citron och Dillsås.

Liknande recept

Sedan 1952

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band

Prenumerera på vår blogg

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.