Lägg 500g skinn och benfri lax i en mixer. Mixa till en grov massa. Tillsätt 1 ägg, 0,5 dl skorpmjöl och 1 påse Blå Band Citron och Dillsås. Mixa några sekunder till, tills allt är blandat. Smaksätt med salt och peppar. Forma 8 fina laxbiffar och stek dem i smör och olja. Servera tillsammans med Citron och Dillsås.
Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Hälsningar Teamet på Blå Band