4 personer
15 minuter

Hollandaisedip

Ingredienser

1 påse Blå Band Hollandaisesås
25g smör
1 dl crème fraiche
1st citron
1,5 dl vatten
Salt och peppar

Så här gör du

Vispa samman 1,5 dl kallt vatten med 1 påse Blå Band Hollandaisesås. Låt det koka upp, rör i 25g smör och låt det kallna. Rör sedan i 1 dl crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar och pressad citron. Såsen är perfekt till grillad eller panerad fisk.

Liknande recept

Sedan 1952

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band

Prenumerera på vår blogg

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.