Hollandaisesås
Passar till fish and chips, fiskburgare eller panetter eller en laxbagel med ägg och grönsaker. Tips! Smaksätt med rivet apelsinskal för en fräsch touch.
Grönpepparsås
Passar till kyckling med blomkålsris eller fläskfilé med ris och svamprostade rotfrukter. Tips! Boosta smaken med 1 tsk dijon senap.
Gräddsås
Passar till kött eller kyckling med pressad, kokt eller rostad potatis med gelé och rosmarin. Håll det klassiskt med pressgurka och rårörda lingon.
Currysås
Passar till fisk, kyckling eller kycklingbiffar med äpple alternativt med qinoua och kikärtsbullar och persilja. Tips! Krydda med chiliflakes för lite extra hetta.
Citron & dillsås
Passar till bakad potatis med skagenröra eller panerad, stekt eller grillad fisk med pasta och primörer. Tips! Använd som sås i fiskgratäng.
Champinjonsås
Passar till pasta, potatis och ris. Tillexempel kikärtsbiffar med hasselbakspotatis eller rostbiff med hericot verts och gelé. Tips! Malen svartpeppar och timjan lyfter smaken.
Café de paris
Passar till fågel och fisk med grillad ratatouille, pommes frites och ugnspotatis. Tips! För att skapa ett kryddsmör, blanda 200g smör med påsens innehåll.
Brunsås
Passar till kött, fågel eller grönsakspasta gjord på tex zucchini. För smakvariation tillsätt steksky och en klick vinbärs gelé.
Bearnaisesås
Passar till grillade grönsaker, chorizo och lammkorv med färsk, ugnrostad eller stekt potatis. Tips! Använd lite tryffelolja för en extra lyxig sås.
Sparrissoppa
Toppa med olivolja, groddar & nymalen peppar. Servera sedan till rökt lax på rågbröd!
Redd grönsakssoppa
Toppa med färsk oregano och en god olivolja. Servera sedan till en krispig knäckemacka.
Potatis & purjolökssoppa
Toppa med hackad gräslök och svartpeppar. Servera till filodegspiroger!