Gör så här:
1. Bryn 400 g malet kött lätt i en gryta.
2. Tillsätt 7 dl vatten. När vattnet kokar, tillsätt påsens innehåll och rör om.
3. Låt koka sakta 10 min och rör om då och då.
Låt gryträtten stå ca 10 min före servering.
Näringsvärde | Per 100 g | Per portion |
---|---|---|
Energi | 425 kJ / 101 kcal | 1368 kJ / 325 kcal |
Fett | 3,2 g | 10 g |
– varav mättat | 1,2 g | 3,9 g |
Kolhydrat | 10 g | 32 g |
– varav sockerarter | 1,5 g | 4,7 g |
Fiber | 0,8 g | 2,6 g |
Protein | 7,7 g | 25 g |
Salt | 0,58 g | 1,9 g |
Notera att mindre receptförändringar kan ske. Läs alltid på förpackningen före användning – där anges alltid korrekt information om produktens innehåll.
Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Hälsningar Teamet på Blå Band