Brunsås

En god brunsås är en favorit för många och den välbalanserade smaken gör att den passar utmärkt till många olika typer av maträtter. Passar till kött, fågel eller grönsakspasta gjord på tex zucchini. För smakvariation tillsätt steksky och en klick vinbärs gelé.
  1. Vispa ner påsens innehåll i en kastrull med 2 dl kallt vatten och 1 dl mjölk.
  2. Koka upp såsen under omrörning och låt den sjuda ca 3 min under omrörning. Servera!

Notera att mindre receptförändringar kan ske. Läs alltid på förpackningen före användning – där anges alltid korrekt information om produktens innehåll.

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.