Blanda ströbröd, löksoppa och vatten eller mjölk. Låt det svälla några minuter. Blanda i färsen och rör till en jämn smet. Känns färsen för fast, tillsätt lite mer vätska. Smaksätt med salt och peppar. Provstek en liten bulle och kontrollera smaksättningen. Stek sedan köttbullarna i smöret sex-åtta minuter tills de är genomstekta men inte överstekta.
Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Hälsningar Teamet på Blå Band