Smarta hacks

Wiolasvackra´s tips!

Blå Bands såser kan kryddas efter eget tycke och smak och serveras både varma och kalla. Här har jag gjort en bearnaisesås som jag kryddar med vitlök och persilja samt en varm hollandaisesås med vårlök och citronzest.

Bearnaisesås med vitlök och persilja
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen. När såsen kallnat tillsätt en riven vitlöksklyfta och några nypor persilja. Servera bearnaisesåsdippen med grönsaksstavar!

Hollandaisesås med vårlök och citronzest
Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen och tillsätt sedan citronzest och finhackad vårlök (eller salladslök). Hollandaisesåsen med smak av våren serveras till lax och grönsaker.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band