Smarta hacks

Villa_Thyringsborg´s tips!

Nu i vår är jag sugen på härliga förrätter med goda primörer! Två av mina favoriter är grön sparris med kräftbearnaise och pinjenötter samt vit sparris med brynt smörhollandaise, fänkålskrutonger och krasse. Båda gör jag enkelt med hjälp av Blå Bands goda såser!

Kräftbearnaise
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen och blanda den sedan med kräftstjärtar. Lägg kräftbearnaisen på den gröna sparrisen och toppa med rostade pinjenötter.

Brynt smörhollandaise
Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen men tillsätt brynt smör istället för vanligt smör. Toppa den vita sparrisen med brynt smörhollandaisen, tunt skurna rädisor, fänkålskrutonger och klipp över lite krasse.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band