Smarta hacks

Mimmielidmar´s tips!

Här har jag två enkla tips att dela med mig av till er som gillar snabba lösningar i vardagen - Blå Bands torra såser. Deras kryddig bearnaise blandad med lätt crème fraiche blir en dippsås och Smögensås med rivet citronskal och dill serveras till en pokebowl med ugnsbakad lax.

Smögensås med citronskal och dill
Tillaga smögensåsen enligt instruktionerna på förpackningen. Smaksätt såsen med rivet skal från citron och hackad dill. Serveras varm till en härlig pokebowl med ugnsbakad lax och grönsaker.

Bearnaisedippa
Blanda en påse kryddig bearnaisesås med 1,5 dl lätt crème fraiche. Servera med härliga grönsaker för vardagslyx eller till helgen framför TVn.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band