Smarta hacks

Mat.verkstan´s tips!

God och enkel mat är ju alltid välkommet och det är just det som Blå Band är kända för. Deras klassiska såser kräver som endast kräver tillsättning av vatten är nog matlagningshjältar de allra flesta av oss känner till. Jag har gjort en härlig förrätt med vit sparris med hollandaisesås smaksatt med citron och västerbottenost samt min variant på bearnaisedipp till helgens snacksbricka.

Hollandaisesås med citron och västerbottenost
Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen. Smaksätt såsen med saft från pressad citron och en rejäl näve riven västerbottenost. Häll över den vita sparrisen och garnera med gräslök.

Bearnaisedippa
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen och låt svalna. Tillsätt crème fraiche i såsen och blanda väl. Garnera med chiliflakes och servera till krispiga primörer.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band