Smarta hacks

LindaLinchis tips!

Här hemma älskar vi sås och är riktiga såsmänniskor, ju mer sås desto bättre. De smakrika såserna från Blå Band är både snabba och enkla att lyckas med. Här är en twist på varm kantarellsås och en kall dippsås.

Kantarellsås med färsk timjan
Tillaga kantarellsåsen enligt instruktionerna på förpackningen och smaksätt den sedan med färsk timjan. Det är perfekt att kunna smaksätta en färdig sås efter sin egen smak och tycke.

Kall bearnaisedippsås
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen men tillsätt inte smöret. Låt såsen svalna och tillsätt sedan istället en burk crème fraiche och blanda väl.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band