Smarta hacks

Designbymatte´s tips!

Vad sägs om en rostbiffsbaguette med en härlig jalapeñobearnaise?! Jag fyllde baguetten med en massa gott och toppade den sedan med en bearnaisesås från Blå Band som jag hettade upp med lite inlagda jalapeños. Det är verkligen ett supertips att tillsätta det man vill till en färdig sås.

Jalapeñobearnaise
Koka upp såsen enligt instruktionerna tillsammans med 1 matsked spad från inlagda jalapeños (går utmärkt med köpta). Blanda i en generös "skvätt" grovhackade jalapeños och låt såsen stå och dra. Smaken växer verkligen fram och ger en skön värme, perfekt till osten, köttet och karamelliserade löken på rostbiffsbaguetten.

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band