Smarta hacks

Angelicasandberg´s tips!

Här visar jag ett grymt hack till fredagsmyset, eller varför inte när du skall ut på picknick i vår eller sommar. Jag blandar Blå Bands bearnaisesås med crème fraiche och får en färdig kall dippsås. Min varma bearnaisesås brukar jag tillsätta några droppar vitvinsvinäger och färsk persilja.

Bearnaisedippa med crème fraiche
Blanda en påse bearnaisesås med crème fraiche i en skål. Så gott att dippa grönsaker i. Eller varför inte använda den som en kall sås till en god sallad på picknicken.

Bearnaisesås spetsad med vitvinsvinäger och persilja
Tillaga bearnaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen. Tillsätt några droppar vitvinsvinäger och lite färsk persilja så blir det extra gott.

 

Produkt använd i tipset!

Sedan 1951

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band