4 personer
10 minuter

Pinnbröd med kanel och socker

Ingredienser

4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
75 g smör
2 dl mjölk
1 msk honung

Så här gör du

  1. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Arbeta i smöret till en grynig massa.
  3. Rör i mjölk och honung till en kletig smet.
  4. Rulla ut degremsor och snurra upp den på pinnar.
  5. Blanda socker och kanel efter smak.
  6. Grilla pinnbröden gyllenbruna.
  7. Pensla med smör och rulla dem i kanel- och sockerblandningen.

Till servering

Smält smör, socker och mald kanel

Läs mer tips på Tegnérs recept: Grillpremiär med pimpade korvar, halloumiburgare och läckra pinnbröd med kanelsocker

Liknande recept

Sedan 1952

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band

Prenumerera på vår blogg

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.