4 personer

Krämig potatissallad

Den krämiga nordiska potatissalladen serveras alltid kall och passar därför bäst till kallskuret som rostbiff och på alla bufféer, tipsar Anders.

Ingredienser

800g kall, kokt potatis
2 dl gräddfil
1 dl majonnäs, gärna hemgjord
2 msk dijonsenap
1 dl hackade örter
1 dl finstrimlad purjolök
Salt och svartpeppar

Så här gör du

Dela potatisen i fina bitar. Vispa samman gräddfil, majonnäs, senap och örter. Smaksätt med salt och peppar. Blanda samman allt och låt potatissalladen stå några timmar i kylen och mogna.

Liknande recept

Sedan 1952

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Hälsningar Teamet på Blå Band

Prenumerera på vår blogg

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.